Varešanović ostaje na Koševu

Upravni odbor Sarajeva dao podršku treneru

Varešanović ostaje na Koševu

Iako se nagađalo o tome da aktuelni trener FK Sarajevo Mirza Varešanović neće dobiti podršku nove Uprave bordo time, do toga nije došlo.

Naime, da današnjoj sjednici Upravnog odbora tima sa Koševa data je bezrezervna podrška sadašnjem šefu struke Sarajeva, koji će voditi ovu ekipu i naredne sezone.

Novo rukovodstvo Sarajeva, na čelu sa novim predsjednikom Zijadom Blekićem, najavilo je pohod na titulu i izlazak na evropsku scenu naredne sezone i ukoliko se ne ostvare ti ciljevi, onda će sigurno biti promjena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.