Varešanović: Ovaj nam bod ne znači ništa

Reakcije nakon derbija

Varešanović: Ovaj nam bod ne znači ništa

A. Beganović, foto: A. Balić

U bordo taboru nakon derbija i podjele bodova sa Željezničarom nisu bili pretjerano zadovoljni, s obzirom na pobjede Širokog i Zrinjskog.

"Čestitam Želji na bodu i na najvjerovatnije osvojenoj tituli. S obzirom na ostale rezultate, nama ovaj bod ništa ne znači, ali dva kola su do kraja i mi ćemo se nastaviti boriti", kazao je nakon meča trener Sarajeva Mirza Varešanović za SportSport.ba.

"Nisam zadovoljan igrom svoje ekipe. Podatak da je mladi Kenan Handžić bio naš najbolji igrač dovoljno govori o time kako smo igrali".

Da li se može ova sezone proglasiti neuspješnom za Sarajevo?

"Nije to pitanje za mene, već za Upravu kluba. S obzirom na sva dešavanja koja su se događala u ovoj godini, ja zaista ne znam kako bih okarakterisao sezonu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.