Varešanović: Ovo još nisam doživio

U Sarajevu nezadovoljni bodom

Varešanović: Ovo još nisam doživio

A. Beganović

Sarajevo je u okviru 9. kola Premijer lige podijelilo bodove sa Zvijezdom u Gradačcu, no rezultat je bio totalna suprotnost odnosu snaga na terenu.

S obzirom da je Sarajevo dominiralo na terenu u ovoj utakmici, šef stručnog štaba Bordo tima, Mirza Varešanović nije zadovoljan bodom iz ovog susreta.

"Odigrali smo sjajnih 90 minuta. Imali smo 15 stopostotnih šansi, samo smo jednu pretvorili u pogodak. Zbog toga ne mogu biti zadovoljan bodom u Gradačcu", rekao je Mirza Varešanović za SportSport.ba, te dodao:

"Sve je funkcionisalo sjajno od prstupa igri, borbenosti, igri na sredini terena, odbrani. Međutim, u napadu su moji igrači danas mašili ono što je teže promašiti nego zabiti. U drugom poluvremenu igrala se viktorija na jedan gol, imali smo osam "mrtvih" prilika, no nismo ih uspjeli realizovati. U fudbalu sam dugo godina kao igrač i trener, ali ovo nikad nisam doživio. Sreća nas je skroz napustila."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.