Varešanović: Pobjeda bi nam mnogo značila

Bordo momčad ide po bodove u Mostar

Varešanović: Pobjeda bi nam mnogo značila

A. Beganović

U okviru posljednjeg 15. kola jesenjeg dijela sezone fudbaleri Sarajeva idu na noge Veležu, a šef struke bordo momčadi Mirza Varešanović uvjeren je da njegovi izabranici mogu do trijumfa.

"Svi igrači su mi na raspolaganju izuzev Džakmića koji ima tri žuta kartona, tako da sa te strane i nemamo nekih većih problema. U Mostar idemo samo sa jednim ciljem, a to je uzeti tri boda", rekao je Varešanović za SportSport.ba i dodao:

"Podbacili smo u duelu sa Drinom i to nam pred utakmicu u Mostaru stvara određen pritisak, no šta je tu je. Igrači su odmorni i u Mostar idemo odigrati dobru utakmicu. Mislim da to možemo, a bodovi bi nam mnogo značili jer bi ostali u samom vrhu premijerligaške tabele. Nakon ove utakmice imat ćemo vremena da analiziramo cjelokupnu situaciju, kako u klubu, tako i moj rad i učinak prvotimaca."

Utakmica u Mostaru igra se sutra sa početkom u 13 sati, a glavni sudija je Midhat Arnautović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.