Varešanović: Presudila je naša borbenost

Sarajevo bolje od Olimpika

Varešanović: Presudila je naša borbenost

A. Beganović

Fudbaleri Sarajeva večeras su svladali Olimpic, te su se tako probili na 2. mjesto premijerligaške tabele, a trener bordo momčadi Mirza Varešanović nakon susreta je istakao da je presudila borbenost njegovih izabranika.

"Od samog početka susreta igrali smo otvoreno. Izašli smno visoko i to je naš protivnik znao kazniti. I nakon tog pogotka imali smo neke prilike, no do poluvremena ih nismo iskoristitli", rekao je Varešanović nakon večerašnjeg susreta i dodao:

"U drugom poluvremenu smo pojačali ritam i u pravo smo vrijeme postigli izjednačujući pogodak. Imali smo mnogo prilika i u drugom dijelu koje smo za razliku od prvog, pretvorili u pogotke. Želim čestitati Olimpicu na sjajnoj igri, kao i mojim izabranicima na velikoj borbenosti, koja je na kraju i presudila."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.