Varka iz BiH o kojoj pričaju širom svijeta

Sjajan potez fudbalera Višića

Varka iz BiH o kojoj pričaju širom svijeta

M. Šljivak

Zaostali meč 2. kola Županijske lige HNK donio je pobjedu Iskre u Stocu nad HNK Višići rezultatom 2:1.

Međutim, gol koji su postigli gosti našao je svoje mjesto među najboljim potezima sezone, a o ovom potezu se komentariše i na poznatim evropskim stranicama.

Sjajnom varkom gosti su došli do gola.Nakon što je Čerkez izveo slobodnjak, nekoliko igrača Višića je propustilo loptu, što je iznenadilo fudbalere Iskre koji se nisu najbolje snašli u ovoj situaciji.

Na kraju je lopta završila u mreži. Pogodio je Dejan Stojak za u tim trenucima izjednačenje rezultata na 1:1.

Ipak, domaći su do kraja uspjeli doći do trijumfa, ali akcija koju su napravili fudbaleri Višića privukla je izuzetnu pažnju.

O njoj se govori i na poznatim evropskim stranicama koje se bave interesantnim situacijama sa niželigaških terena, većinom iz Engleske, ali i ostalih dijelova svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi