Vasić: Jak protivnik, ali se ne predajemo

Drina dočekuje Radnik

Vasić: Jak protivnik, ali se ne predajemo

D. Vejo

Prvu utakmicu ovog vikenda u Premijer ligi BiH odigrat će fudbaleri Drine i Radnika. 

Meč 22. kola u Zvorniku svakako će donijeti dobar fudbal. I jedni i drugi imaju imperativ pobjede. Fudbaleri Drine, svjesni su kvaliteta kojeg posjeduje Radnik a koji im dolazi u goste. 

"Naš protivnik u narednom kolu igra sjajan fudbal ove sezone. Zbog toga nas očekuje jako teška utakmica. Oni se ne nalaze slučajno u vrhu Premijer lige BiH. Izborili su i polufinale Kupa tako da s punim poštovanjem ulazimo u meč sa Bijeljincima. Mi smo ove sezone napravili dobru ekipu i naravno da očekujemo što bolji rezultat", kazao je za SportSport.ba fudbaler Drine Radovan Vasić.

Poraz u prošlom kolu protiv Borca u Banjaluci ekspresno je zaboravljen, pa su Zvorničani krenuli u pohod na nove pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo imali vremena da razmišljamo o porazu koji smo pretrpjeli u prošlom kolu na gostovanju kod ekipe Borca. Okrenuli smo se predstojećim utakmicama i nadamo se što boljoj igri i rezultatima. U dobrom raspoloženju dočekujemo ekipu Radnika iz Bijeljine", dodaje vezni igrač.

Meč u Zvorniku igra se sutra od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi