Vasiljević: Ne trebamo obraćati pažnju na sudije
Foto: fkdrinazvornik.ba

Stoper Drine pred Borac

Vasiljević: Ne trebamo obraćati pažnju na sudije

Edmir Škorić

Nikola Vasiljević je poslije 13 godina ponovo član zvorničke Drine. On je, uoči utamice s Borcem u 21. kolu Premijer lige, govorio pred novinarima.

Vasiljević (32) je u Drinu stigao iz Kazahstana (Šahtar Karagandi) i definitivno je veliko pojačanje za Zvorničane. 

"Naravno da mi je drago što sam se ponovno vratio na ono mjesto gdje sam napravio svoje prve nogometne korake. Što se tiče utakmice sa Slavijom, mogu reći da sam zadovoljan igrom sem tog 88. minuta (primljeni gol, op.a). Krivo mi je što smo na takav način primili gol, ali da nam je neko ponudio iz dvije utakmice četiri boda, naravno da bih ih prihvatio ", istaknuo je Vasiljević.

Drina sada gostuje u Banjojluci, još jednog od kandidata za niži rang.

"To će sigurno biti teška utakmica za igru i treba dobro psihički i fizički da se pripremimo, da odradimo sve ono što nam je trener rekao i mislim da ne bi bilo iznenađenje ako se u Zvornik vratimo neporaženi", dodao je Vasiljević .

Na pitanje mogu li se desiti neke stvari koje nemaju veze s nogometom, Vasiljević odgovara:

"Sve je moguće i moramo na sve biti spremni, da budemo jaki, čvrsti i kompaktni. Na nama je da igramo i da ne obraćamo pažnju na suce. I Borac je dosta izmijenio tim, gori im pod nogama, pod pritiskom su, izgubili su na svom terenu zadnju utakmicu 2: 0 i mislim da to nama ide u korist ", istaknuo je Vasiljević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi