Vasić pred Željezničar: Bitno je da dobro otvorimo meč

Susret se igra u petak

Vasić pred Željezničar: Bitno je da dobro otvorimo meč

S. Mlaćo

Nakon remija sa Slobodom u Tuzli, Radnik iz Bijeljine će u petak od 17 sati dočekati Željezničar.

Očekuje se zanimljiv meč, a u redovima Bijeljinaca vlada optimizam.

"Veoma težak raspored na startu lige. Željo je ekipa koja je u ovu sezonu ušla sa najvećim ambicijama, ali o mnogo toga ćemo se na narednom meču pitati i mi. Znam samo da ćemo dati sve od sebe da ostavimo srce na terenu, damo maksimum i pokušamo iznenaditi našeg protivnika. Ako dobro otvorimo meč nije nemoguće da osvojimo sva tri boda", rekao je Aleksandar Vasić, jedan od iskusnijih u ekipi Radnika.

Željezničar u Bijeljinu dolazi nakon pobjede nad Veležom u prvom kolu 3:0 i sigurno da i Plavi vjeruju u osvajanje bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zbog toga je očekivati zanimljiv i otvoren meč.

Top Komentari

Pozitiva
Kec ko kuća...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi