"Petrović je bio malo ljut, ali svakom se može desiti"

Mekić nakon remija sa Slobodom

"Petrović je bio malo ljut, ali svakom se može desiti"

Admin Čaušević

Radnik je na početku sezone remizirao sa Slobodom. Na Tušnju je bilo 1:1 što je i najrealniji ishod meča ako se u obzir uzme sve prikazano. 

Priliku da igra od prve minute u veznom redu Radnika imao je i Nedim Mekić koji je u izjavi za SportSport.ba kazao kako je podjela bodova najpoštenija te da se konačno počelo igrati.

"Nakon pet mjeseci smo odigrali utakmici, najbitnije da se počelo igrati. Bilo je teško vrijeme, sunce, vruće... Obje ekipe su dobro odigrale, rezultat je najrealniji, imali smo svojih šansi, imala je i Sloboda, podjela bodova najpoštenija", kazao nam je Mekić.

"Generalno se utakmici može dati prolazna ocjena ako se uzme u obzir koliko smo bez takmičarskih mečeva i igračkog tempa. Za nas je ovo dobar bod, nažalost primili smo jeftin gol, oni su nam konkurenti, tako da ne smijemo biti nezadovoljni ovim bodom."

Sloboda je do izjednačenje stigla u drugom poluvremenu kada je Amar Beganović ubacio, a lopta je prevarila Dalibora Kozića i završila u mreži. Slavki Petroviću nije bilo drago zbog načina na koji se ostalo bez dva boda.

"Trener Petrović je bio malo ljut, sigurno žali za bodovima, ali to je fudbal, svakom se može desiti da primi takav gol, ali idemo dalje, i okrećemo se utakmici sa Željezničarom."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U drugom kolu pod reflektorima na Gradskom stadionu u Bijeljini Radnik će kako Mekić kaže odmjeriti snage s najvećim klubom u Bosni i Hercegovini.

"Sada nam dolazi Željezničar, teren će biti dobar, bit će motiv veći. Igrač mora imati veći motiv protiv Željezničara ipak se radi o najvećem klubu u državi. Nadam se da ćemo odigrati dobro i uzeti bodove jer protiv njih u Bijeljini nekako uvijek igramo dobro", rekao je Mekića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Meka zna se ko je najveći ne moraš to naglašavati!!!!
14 5
LevoKrilo
Mitomanijom da, najveći je, ali realnost i argumenti kažu drugačije.
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi