Vasilije Kolak: Nadam se da ću opravdati povjerenje bh. prvaka
Vasilije Kolak u Zrinjski je došao s reputacijom najboljeg golmana Prve lige Federacije a u redovima bh prvaka čeka ga jaka konkurencija u imenima Ivana Brkića i Antonia Solde.

Iskorak u karijeri mladog Trebinjca

Vasilije Kolak: Nadam se da ću opravdati povjerenje bh. prvaka

Sjajni golman Vasilije Kolak koji je do jučer čuvao mrežu konjičkog Igmana danas je potpisao trogodišnji ugovor s aktualnim bh prvakom HŠK Zrinjskim.

Iskorak je to sigurno u karijeri 23-godišnjeg momka iz Trebinja koji je u prošloj polusezoni stekao reputaciju najboljeg golmana Prve lige Federacije a sjajne izvedbe na golu Igmana nisu izmakle radaru Plemića koji je perpsektivnog golmana vezao trogodišnjim ugovorom.

"Sretan sam sto sam došao u trostrukog uzastopnog šampiona države. HŠK Zrinjski je veliki klub i velika mi je čast što sam obukao dres baš ovog kluba koji posljednjih godina dominira na bosanskohercegovačkoj sceni. Prvi utisci su odlični, sve je na visokom nivou. Nadam se da ću opravdati očekivanja i povjerenja uprave Zrinjskog. Što se tiče mene osobno mogu samo obećati da ću davati sve od sebe na svakom treningu i čekati svoju prigodu. U klubu je strašna konkurencija na golu ali ja vjerujem u sebe i u svoje mogućnosti" - izjavio je Kolak po današnjem potpisu ugovora za Zrinjski za SportSport.ba.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JPZ
Molim nekoga da mi odgovori po čemu je Zrinjski Hrvatski športski klub? Meni je osobno od svih BiH klubova najdraži HŠK Zrinjski, ali po čemu da prepoznam da je on Hrvatski športski klub?
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi