Novi/stari košarkaš sarajevskog kluba

Vasiljević: Došao sam da pomognem Bosni

Bivši bh. reprezentativac Saša Vasiljević se prije nekoliko dana vratio u KK Bosna Royal, s ciljem da pomogne ovom klubu da se vrati u vrh bh. košarke.

Nekadašnji ljubimac navijača sarajevskog kluba se danas na press konferenciji obratio prisutnim, rekavši da se u Bosni osjeća kao kod kuće.

"Drago mi je što sam ponovo ovdje, jer se u Bosni osjećam kao u svojoj kući. Dugo poznajem direktora i trenera i došao sam im pomoći. Nadam se da će nas zdravlje poslužiti, a ići ćemo od utakmice do utakmice. Pozvao bih navijače jer se pravi lijepa priča oko kluba, koji može imati sjajnu budućnost. Za to su nam potrebni i navijači, pa da se zajedno prisjetimo lijepih trenutaka iz prošlosti", rekao je Vasiljević, te dodao:

"Atmosfera je odlična. Pogledao sam treninge i zajedno smo trenirali posljednjih dana. Mislim da mogu igrački pomoći Bosni, jer da ne mislim to, ne bih ni dolazio ovdje".

Bosna će u polufinalu doigravanja odmjeriti snage sa Vogošćom, a prva utakmica igra se 10. aprila u 19 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi