Vasiljević i Hukić nastavili s pobjedama

Donetsk upisao i treću pobjedu

Vasiljević i Hukić nastavili s pobjedama

U trećem kolu ukrajinske Superlige novu pobjedu je upisao Donetsk, klub naših Saše Vasiljevića i Jasmina Hukića, te se s tri pobjede učvrstio u vrhu tabele ukrajinskog prvenstva.

Naš dvojac je ponovo odigrao odličnu utakmicu. Posebno se to odnosi na Jasmina Hukića koji igra u životnoj formi. Nekadašnji kapiten naše reprezentacije je u pobjedi Donetska nad Odesom (96:81) upisao 27 poena, 5 skokova i 3 asistencije.

Saša Vasiljević je ovaj put bio nešto skromniji po pitanju poena, ali je imao čak 11 asistencija, te je trenutno prvi asistent lige. Pored 11 asistencija Saša je ubacio 8 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.