Vasković: Bili smo nemoćni, Student je zasluženo pobjedio

Trener Rudara nakon poraza u Banjaluci

Vasković: Bili smo nemoćni, Student je zasluženo pobjedio

D. Vejo

Košarkaši Rudara iz Ugljevika poraženi su večeras od banjalučkog Studenta u zaostaloj utakmici 11. kola Prve muške lige Republike Srpske.

Gosti iz Ugljevika tokom prve četvrtine davali su znakove života, ali su raspoloženi Tomić i Bojović preuzeli stvar u svoje ruke i tako postepeno gurali protivnika u ponor.

Moramo što prije da zaboravimo ovaj susret. Imali smo dosta problema u putu. Proveli smo šest sati u autobusu. Ekipa Studenta je zasluženo pobjedila. Možda rezultat nije realan, smatram da je trebala biti neizvjesnija završnica. Naš najbolji šuter Stevanović sveden je na nekoliko poena, a to je jedan od najboljih strijelaca lige. Ništa nije funkcionisalo u igri, presudio je umor i realizacija. Student je ozbiljan i respektabilan tim koji može da se uključi u borbu za ulazak u Premijer ligu BiH", rekao je trener Rudara, Pero Vasković.

Strateg tima iz Ugljevika osvrnuo se i na predstojeće mečeve, te ambicije u nastavku šampionata.

"Naša realnost je sredina tabele. Sve više od toga bio bi veliki uspjeh, a nadam se da nećemo doći u situaciju da se borimo za opstanak", dodaje iskusni strateg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi