Vasoski čestitao Željezničaru, pa poručio: "Šta da se radi, život ide dalje"

Trener Bordo tima nakon meča

Vasoski čestitao Željezničaru, pa poručio: "Šta da se radi, život ide dalje"

Edmir Škorić

Aleksandar Vasoski nije imao uspješan prvi sarajevski derbi.

Makedonski stručnjak je sa ekipom Sarajeva doživio poraz na Grbavici od Željezničara rezultatom 2:0 u utakmici 21. kola Premijer lige BiH.

"Čestitam Želji na pobjedi. Atmosfera je bila fantastična", počeo je Vasoski svoje izlaganje u izjavi nakon meča:

"Taman kada smo prestajali biti nervozni i kada smo preuzeli incijativu, primili smo gol iz prekida, pa je došao taj crveni karton. U drugom dijelu pokušavali smo dati gol s igračem manje, ali nije išlo", dodao je Makedonac.

Prekidi su rak rana Sarajevu, opet ih je jedan koštao gola. Naime, u 31. minuti je Štilić izveo korner, a Armin Hodžić glavom pogodio za 1:0, da bi Ermin Zec kasnije eurogolom ovjerio trijumf Plavih.

"Na ovakvim utakmicama su nekada prekidi presudni. Šta da se radi, život ide dalje, moramo da se spremamo za utakmicu protiv Borca".

Dupovac crveni karton?

"Apsolutno nas je taj crveni karton poremetio. No, šta da se radi".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušavali smo dati gol, nije lako igrati s igračem manje, tako da, drugo poluvrijeme nije bilo tako loše. To je to", dodao je Vasoski.

Sarajevu slijedi derbi protiv Borca na Koševu, pa gostovanje u Tuzli kod Slobode u revanšu četvrtfinala Kupa BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Gdje vam je amidja? Jel se najeo masnih bureka hahahahahahahahahahahahahahaha
1 10
Šta je sad kenjci govorili ste da ćemo razvalit konanu, pa evo nista nismo napravili i sad psujemo treneru, kakve veze on ima sto smo izgubili doso covjek dva mjeseca tu i sta kontate da ce napravit za dva mjeseca da cemo atomski bit, nije bilo borbe nije bilo zara govorilo se da ce konana odigrat dobro u agresivnosti i to su uradili i dobili nas na srce it to je to bit cemo bolji protiv borca i gotovo... Samo neprijed Bordo Bijeli, sisaj zeljo
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi