Vassilis Spanoulis od ljeta slobodan igrač?

Gdje karijeru nastavlja stari lisac

Vassilis Spanoulis od ljeta slobodan igrač?

D. Vejo

Većina košarkaških velikana s nestrpljenjem iščekuje ljeto i datum kada će jedno od sigurno najvećih imena ovog sporta Vassilis Spanoulis možda postati slobodan igrač, kako bi ga brže bolje doveli u svoje redove. 

Naime, Grku na ljeto ističe ugovor ali jo nije poznato da li će mu klub ponovo ponuditi saradnju ili će imati priliku da potraži novu sredinu. Ovu informaciju potvrdio je i njegov menadžer.

"Kako sada stvari stoje, i nakon svega što je Spanoulis pružio Olympiacosu realno bi bilo za očekivati da se ugovor produži, mada nikad se ne zna. Još uvijek nema naznaka za takvom solucijom", rekao je za medije menadžer košarkaša, Miško Ražnatović.

Podsjetimo, Spanoulis je u crveno-bijele stigao 2010. godine iz ljutog rivala Panathinaikosa a do sada je sa timom osvojio dvije Eurolige te mnoštvo priznanja.

Da li će ostati i ako ode gdje će otići ovaj iskusni košarkaš, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi