Vatrene navijačice Engleske očarale prisutne na stadionu

Engleskinje u centru pažnje

Vatrene navijačice Engleske očarale prisutne na stadionu

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske večeras je u dramatičnoj završnici savladala Tunis sa 2:1 golom Harryja Kanea u sudijskoj nadoknadi.

Činilo se da će Tunižani priprediti novo iznenađenje na Svjetskom prvenstvu i osvojiti bod protiv, ali Englezi su golom u sudijskoj nadoknadi uspjeli da dođu do pobjede. Heroj Engleske bio je Harry Kane koji je postigao oba gola za svoj tim.

Englezi su imali veliku podršku s tribina stadiona u Volgogradu, a nakon gola Kanea nastala je ludnica na tribinama. U centru pažnje posebno su bile navijačice koje su doputovale iz Engleske da bodre svoj tim na Mundijalu.

Zanosne Engleskinje večeras su bile posebno "vatrene", a plijenile su pažnju svih prisutnih na stadionu. Nakon što su navijačice Perua, Hrvatske, Meksika i Brazila očarale svijet, sada su na red došle iz navijačice s Otoka.

Top Komentari

Bob Paisley
...koga li su ocarali ovi transvestiti da mi je znati?...dok odem do prodavnice svaki dan sretnem 3 ljepse djevojke od ovih gabora...
8 0
Turgut
Haha Engle skin je a I engleZi supoznati kao grdila i ove dvije su grdne ka gorile a vidje li ovoj nakazi tetovaze pihh nemanista grdje od tetovaza vidi se sad svi kopiraju i unakazuju time Sve crnilo nista se be vidi koji sljam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi