Sjajna igra Hrvatske

Vatreni pregazili Slovačku

26

Komentari (26)

RollingBlunt
Bravo Hrvatska,Sarajevo je uz vas
edinho
Ma nije u pitanju mrznja nikakva,Hrvatska je bila favorit i opravdala to i svaka im cast al mi nije jasno zasto se njima i Srbiji daje toliki prostor na ovom portalu a njih zaboli lagano kurac za Bosnom,ni u sali ne spominju da je Bosna igrala a kamoli da je pobijedila
Hep333k
Jednostavno. Zato sto 1/3 u ovoj drzavi Srbija zanima vise od BIH. Drugu trecinu, Hrvatska.. a trecu trecinu boli k. U Srbiji, Hrvatskoj mozda 5% ljudi zanima clanak o BIH. Tako da.. veca potraznja rezultira vecim trzistem. Veca citanost na jednu temu -> tema se muze u nedogled. Kao npr jel Dzeko presao ili potpisao.. Ujedno teme o Hrvatskoj i Srbiji stvaraju savrseno tlo za iskompleksirane izrode sa sve tri strane kojima je vrhunac dana opsovati nekom mamu. Treba ovcama dati da pasu. Ovaj portal to savresno cini. Pogledajte samo preglede gologuzih instagramerki. Ovaj portal je divno ogledalo drustva u kojem zivimo. Ogledalo kulture i opsteg odgoja prosijecnog Bosanca. Kako god govna smo. Da nam neko hoce baciti atomsku zemlja bi bila na velikom dobitku.
bistrik87
kad je bosnjo slavio na ulicama sto je okupator pobjedio rvate
Samojuve
RollingBlunt
Ces***ke Cro,TM87
karokovd
Nikad drugar Dvokorak za ovaj sekret nece da navija. :prst dolje:
Ludilo_brale
Bravo VATRENI ! HERCEGOVINA VAS VOLI !!
karokovd
Ne laprdaj tamo kamenjarko
burek_sa_mesom
Čes***ke svjetskim viceprvacima na ovoj veličanstvenoj pobjedi! BRAVO!
Edin Merlin
Kurac me boli !!!!
Edin Merlin
Da ti jebem mater
Antisha
Glupaneeeeeee. Sta otvaras vijest onda? Ja mislim da si ti u dusi najveci navijac Hrvatske samo nemas hrabrosti to priznati.
Edin Merlin
Nabijem vas na kurac !!!!
LjutiKrajisnik
Edine koji si ti seljak :(((
Edin Merlin
Jebem i tebi mater
Antisha
Ma jebe tebi mater cijela Hercegovina jadnice napaceni. Smrade bolesni
zigzag
Ko ti trese kavez?
Edin Merlin
Jebem vam Kolindu u čajni kolutić
LjutiKrajisnik
@Edin Merlin ja nisam iz Hercegovine ali si brate seljacina prve klase :) mali napaceni drkadzija :)
Edin Merlin
Jebem i tebe i usranu hercegovinu Jebem vam majku svima
Darkwood
Mi ne možemo nikad ko Hrvatska biti. Kao prvo nismo jedna država. Govana previse ima koja BiH nevidi ko svoju domovinu. Dok se toga ne otrgnemo nema napredka. Kao drugo nemao mi taj mentalitet i pobjednički duh, žalosno reći ali tako je. Mi smo zadnjih 10 godina imali tim i na evropskom i svjetskom prvenstvu budemo i da lagano grupe prolazimo ali dolazi, nas mentalitet, krkanluk, nespremnost, neozbiljnost, neprofesionalnost na vidjelo i tako radi toga mi poslije Brazila dugo dugo nećemo vidjeti završnicu u fudbalu.... pogotovo kad nam kapiten i dirigent kažu dosta je fudbala bilo.
Buzim83
Sta čovjeku dislajkate,samo je rekao istinu,ponovio ono sta je Lulic rekao,da našim manekenima reprezentacija dodje kao odmora,malo obići rodbinu,feštati,opijanje žderacina.
Mirko
Bravo vatreni ,odavno nisam vidio da je neko Slovačku ovako razgulio ,realan rezultat bi bio 8-1 .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.