Važna pobjeda za Kodru i Avdića

Efendić dobio šansu pred sami kraj

Važna pobjeda za Kodru i Avdića

Samir Mlaćo

Veoma važnu pobjedu upisale su Lausanne Ouchy jučer na gostovanju kod Thuna.

Tim koji sa klupe predvodi bh. stručnjak Meho Kodro slavio je pobjedu 2:0, a oba pogotka postignuta su u drugom dijelu meča. Najprije je Schneuwly pogodio u 66. minuti, da bi konačnih 2:0 postavio minut prije kraja meča Lahiouel.

Ovaj tim je prije desetak dana napustio Sinan Ramović, a ostao je Samir Efendić koji je jučer dobio šansu u sudijskoj nadoknadi.

Pored Kodre u stručnom štabu Lausannaa je i Ermin Avdić, video analitičar.

Lausanne su sada na četvrtom mjestu sa 35 osvojenih bodova, dva manje od drugoplasiranog Schaffhausena, te osma manje od vodećeg Grasshopersa koji suvereno gazi ka elitnom rangu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti