Vazquez: Jordi Alba ne prelazi u Barcelonu

Alba ne ide iz Valencije

Vazquez: Jordi Alba ne prelazi u Barcelonu

Sekretar španskog kluba, Valencije, Braulio Vazquez negirao je navode medija da je jedan o njihovih najboljih fudbalera, Jordi Alba pred potpisom za Barcelonu.  

Već neko vrijeme u medijima se špekulira o prelasku Jordija Albe u Barcelonu gdje je ovaj igrač proveo i dio svoje karijere kao omladinac.

 

Bivši trener Valencie, Unai Emery je nedavno za medije izjavio da je Alba već potpisao za katalonsku ekipu, međutim u Valenciji negiraju ove navode.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Jordi Alba nije prodat Barceloni. Nikakva konkretna ponuda nije stigla na našu adresu. Njegovi agenti razmatraju ponude, a među tim ponudama je i Valencijina ponuda za produženje ugovora", kazao je Vazquez u svojoj izjavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.