Vazquez zbog povrede van pogona?

Zinedine Zidane u problemu

Vazquez zbog povrede van pogona?

D. Vejo

Mladi napadač Real Madrida Lucas Vazquez povrijedio se tokom utakmice sa Valencijom u pretposljednjem kolu Primere.

Ovu informaciju prenose španski mediji koji dodaju i to da je zadobio povredu koljena, te da je ozbiljnije prirode. Na sve tu, mediji pišu kako ga neće biti protiv Deportiva u zadnjem kolu Primere. Ukoliko se dogodi ovakav scenario, ovo je svakako veliki hendikep za stratega Zidanea i njegove pulene.

Ukoliko povredu ne sanira na vrijeme, ovaj 24-godišnjak mogao bi propustiti i finalni meč Lige prvaka protiv Atletico Madrida što bi svakako bio veliki udarac za tim sa Santiago Bernabeua.

U Primeri se trenutno vodi mrtva trka oko toga ko će postati šampion zemlje. Barcelona je trenutno prvoplasirani tim na tabeli i bježi svega jedan bod prvom pratiocu Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi