Već su potpuno ludi za Kloppom

35.000 ljudi pratilo Kloppa

Već su potpuno ludi za Kloppom

Midhat Šljivak

Navijači Liverpoola potpuno su ludi za Jurgenom Kloppom.

Nakon što se saznalo da će potpisati ugovor s Redsima, njegov let prema Liverpoolu pratilo je nevjerovatnih 35.000 ljudi.

Od Kloppa se u Liverpoolu očekuju velike stvari. Navijači ovog tima su već sad ludi za novim menadžerom, što pokazuje i ova činjenica da su pratili i njegov let.

Nijemac je s Redsima potpisao trogodišnji ugovor, a na Anfieldu se nadaju kako bi on konačno mogao vratiti titulu u ovaj tim.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.