Večerašnji stajling Solskjaera nikome nije jasan: Možda je spreman ući u igru?

Ovo još nismo vidjeli

Večerašnji stajling Solskjaera nikome nije jasan: Možda je spreman ući u igru?

Fudbaleri PSG-a i Manchester Uniteda u ovim trenucima igraju revanš susret osmine finala Lige prvaka na Parku Prinčeva.

Trenutni rezultat je 1:1, a mnogi su primjetili nešto čudno kada je u pitanju vizuelni izgled trenera Crvenih đavola Ole Gunnara Solskjaera.

Naime, Norvežanin je preko klupske jakne navukao i marker koji obično nose rezervni fudbaleri kada idu na zagrijavanje. Također, nose ga i fotoreporteri, ali nikada treneri klubova.

Ostaje pitanje zašto se Solskjaer odlučio obući ovaj marker, a vjerujemo da ćemo i to saznati vrlo brzo...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muhac10
oooo...gluposti nikad kraja....naravno da ima marker...ista boja jakne i dresova od PSG...smeta pomocnom sudiji na suprotnoj strani...
5 0
ivan10
zato što PSG igra u rozim dresovima... hvala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti