Vedad Ibišević dobija fantastičnu zamjenu u Herthi
Foto - EPA

Stiže Piatek

Vedad Ibišević dobija fantastičnu zamjenu u Herthi

M. Šljivak

Vedad Ibišević će na kraju sezone vjerovatno napustiti berlinsku Herthu.

Ugovor iskusnom 35-godišnjem napadaču ističe na kraju sezone, a berlinski tim uveliko traži njegovu zamjenu.

Idealnu zamjenu za Ibiševića vide u napadaču Milana Krzysztofu Piateku. Počeli su pregovore s Rossonerima o njegovom angažmanu i odmah ga žele otkupiti.

Rukovodstvo Herthe se nada da će Piatek biti spreman za dolazak u Bundesligu. Ponudit će mu ugovor, koji sigurno neće biti loš, jer je Hertha dobila ozbiljan novac za izgradnju ekipe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Piatek bi trebao biti jedno od velikih pojačanja koje će doći, a cilj berlinskog tima u budućnosti je kandidatura za titulu prvaka.

Sa druge strane gotovo je izvjesno da se Vedad Ibišević oprašta od Herthe za koju je u prethodnih pet godina postigao 50 golova u 145 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti