Vedin Kulović napušta Tuzlu City

Ističe mu ugovor

Vedin Kulović napušta Tuzlu City

S. Mlaćo
Vedin Kulović će prema svemu sudeći ovog ljeta napustiti redove FK Tuzla City.

Kulović je posljednju sezonu proveo na posudbi u GOŠK-u, a sada se vraća u redove Tuzlaka.

Ugovor mu ističe i vjerovatno će krenuti u nove izazove.

Potvrdio je to za SportSport.ba 25-godišnji krilni napadač.

Kulović je osim Tuzle City nastupao i za Velež, Mladost, Rudar Kakanj, te mu sigurno neće biti problem pronaći novi klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radi se o veoma kvalitetnom nogometašu, a zanimljivo da je Tuzla City platio i obeštećenje u januaru prošle godine kada je realizovan transfer.

Saznajemo da Kulović već ima nekoliko ponuda i sve bi uskoro trebalo biti jasnije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zgembo.popuslic
Da je tako kvalitetan ne bi iso na posudbu u Gosk nit bi ga sad "tjerali" iz kluba al uzeo Mlaco petobanku za tekst ne bi li neko cuo i za ovog igraca, pa ga boli neka stvar sto pise nebuloze
2 1
Mustafa
Ove sezone noga iz Premijer lige Mušiji sledeće sezone Husiću ! Azmire pravi stadion sa reflektorima pod hitno, ****s nebodere u TZ !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi