Veh: Ne bi mogli naći zamjenu za Džeku
Edin Džeko

Trener Wolfsburga objašnjava

Veh: Ne bi mogli naći zamjenu za Džeku

Trener Wolfsburga Armin Veh rekao je da Edin Džeko nije prodan Milanu jer to nikako nije bilo u interesu prvaka Njemačke.

“Njegova prodaja značajno bi oslabila ovu ekipu. Od novca koji bi dobili za Edinov transfer sigurno ne bi mogli naći adekvatnu zamjenu, a ujedno bi njegova prodaja poslala loš signal ostatku ekipe”, rekao je nasljednik Felixa Magatha na klupi Wolfsburga.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji je prošle sezone u svim takmičenjima postigao 36 golova, bio je nadomak prelaska u Milan, ali Wolfburg ga nije htio pustiti.

“Ne tvrdim da Džeko ne bi bio sretan u Milanu, ali to ne znači da ne može biti sretan ovdje u Wolfsburgu. Ove godine ćemo braniti naslov prvaka Njemačke, a nadam se i dobrom nastupu u premijernoj sezoni u Ligi prvaka”, dodao je Veh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.