Veh: Ništa ne zamjeram Džeki

Veh: Ništa ne zamjeram Džeki

Adnan Beganović

Trener Wolfsburga Armin Veh nakon završenih pregovora oko statusa Edina Džeke izjavio je da neće uzeti za zlo našem reprezentativcu njegovu želju da napusti klub.

„Na kraju smo ipak postigli dogovor. Želimo i u novoj sezoni nizati uspjehe. Edin nam za njih treba i zato će i ostati. Rekao sam mu najiskrenije da nam je neophodan za ponavljanje prošlogodišnjih rezultata. Moram se uživjeti u njegov stav, jednostavno ga razumijem. Edin je dobar momak i sviđa mi se njegov katrakter", rekao je Veh za Kicker otklonivši na taj način mogućnost da bi prema našem reprezentativcu mogao primjeniti odgojne metode.

Na pitanje kada će ponuditi našem reprezentativcu novi ugovor i kakve će ta ponuda uslove sadržavati, Veh je odgovorio:

„Polako, glavno da smo riješili pitanje Džekinog ostanka. Zasad je to više nego dovoljno. Na produženju njegovog ugovora radit žemo u sedmicama koje su ispred nas“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.