Derbi se igra na stadionu Rođeni

Velež ili Borac? Klafurić ili Marinović?

8

Komentari (8)

Mostarac94
I krv svoju za crvenu boju !
BosanskaSvedska
@HamzaVojvoda Drug jel ti navijas za Most ili traktor?
HamzaVojvoda
Samo za tvoju zensku familiju svu od 13 pa do 70 ne biram samo na kamaru sve
BosanskaSvedska
Zelim ti fin dan u tusu sa onim crnim cupom i dosta ispadanja sapuna da vam se desi,ima da te guza boli,aferim vojo!
magistar
Derbi cijele lige jer pobjeda i jednih i drugih nije samo pobjeda za svoj klub i više bodova na kontu, Velež se bori da zakuva vrh tabele u protivnom Borac će na krilima pobjede već jednu ruku staviti na trofej. Velež treba da se čuva brzo primljenog gola, to bi moglo utakmicu odvesti u totalno nepovoljan tok.
Frane
Pobjedite sutridan, ako ništa barem za nas.
Roodjeniiiiii
Frane haj nek smo se slozili makar polovično. Danas pobjeđujemo režim!!! Za sebe, jer drugi nas ne zanimaju.
rodjak
mogla bi biti ovo fina utakmica sa prepunim tribinama ali izgleda da ce kisa sve pokvariti koja se najavljuje.Sve u svemu bice Velezova ofanziva od samog pocetka pa ce mo viditi kako ce se lider snaci.Moja prognoza 2:0 ,valjda Bilbija nece srati sa sudjenjem.Aj Borac (ali nazad u BL bez bodova ;) )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.