Crvena noć uz slogan "sve nas ista ljubav spaja"

Veležove legende će uveličati događaj

Crvena noć uz slogan "sve nas ista ljubav spaja"

Adnan Beganović

Fudbalski klub Velež će 11. maja organizovati donatorsku Crvenu noć, a iz mostarskog kluba su objavili detalje ovog događaja.

Dakle, donatorska Crvena nož biće održana 11. maja. Očekuje se da će događaju prisustvovati više od 400 gostiju, a Crvena noć biće održana u salonu Infinity (Havana). Sve će biti podređeno klubu koji je za sve njegove navijače i simpatizere više od fudbala i to uz slogan "Sve nas ista ljubav spaja".

Svojim dolaskom Crvenu noć će uveličati i istinske legende mostarskog Veleža. Očekuje se dolazak Envera Marića, Vahida Halilhodžića, Mehe Kodre, Džemala Hadžiabdića i mnogih drugih.

"Podsjećamo i da će ovu donatorsku večer svojim prisustvom uveličati brojne legende Veleža, fanovi, prijatelji, uspješni poslovni ljudi, osobe iz političkog, kulturnog i javnog života kako Mostara, tako i BiH, te cijelog svijeta.

Očekujemo mnoge proslavljene fudbalere Veleža, od Mehe Kodre, Vahida Halilhodžića, Envera Marića, Džemala Hadžiabdića kao i mnoge druge.

„Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala.“ Priča je to o stoljeću otpora, borbe za ljudska prava i temeljne vrijednosti zapadne civilizacije. Motom ‘Sve nas ista ljubav spaja’ šaljemo poruku Veležovog jedinstva.

Ujedinjeni u različitosti moto je svih u Veležu, a svi ideali naših pradjedova, djedova obavezuju nas da zajedno napravimo veliki Velež", naveli su između ostalog iz mostarskog kluba, te dodali:

"Ovim putem napominjemo i da smo mislili na sve one Rođene koji su razasuti širom svijeta. Velež ih nije zaboravio i oni koji budu spriječeni doći na svečanost, također mogu biti dio Crvene noći.

Zato FK Velež poziva sve članove, navijače, simpatizere i sve one koji srcem stoje uz Rođene – gdje god da se nalazite, u bilo kojem dijelu svijeta – da videoporukom, a koja ne bi trebala trajati duže od 20 sekundi, s nama podijelite svoje poruke, emocije, pozive, želje, stihove, anegdote i sve što ima veze s Veležom. U susret donatorskoj Crvenoj noći pokažimo da nas ista ljubav spaja.

Videosnimke šaljite u inbox naše Facebook stranice, a mi ćemo se potruditi da na ovaj način i Vi, bez obzira gdje se nalazili, budete dio Crvene noći. Čekamo vas Rođeni", dodali su iz Veleža, a sve detalje vezane za Crvenu noć možete pogledati OVDJE.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676312914
Bravo rođeni! Nije šala za 2 sata skupiti 300-400 hiljada KM! Svaka čast
2 0
Velež je bio i ostao uz stari most simbol grada Mostara i Hercogovine i još jednom hvala i legendama Mariću, Vahi, Bajeviću, Čorbi , Kodri i ostalim velikim igračima i sportskim radnicima...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti