Velež ekspresno kažnjen

Hamrun vodi

Velež ekspresno kažnjen

E. Ganibegović

Hamrun vodi na Grbavici.

Slobodan udarac imali su gosti s Malte, centaršut je išao na Mashikea koji šutira glavom, Bogdanović brani, lopta se od stative odbija do Guillaumiera koji s nekoliko metara pogađa praznu mrežu. 

Prije samo nekoliko minuta Maltežani su napravili kardinalnu grešku u odbrani, no Hasanović je mlako šutirao samo u ruke Bonella, golmana gostiju.

Velika šteta. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Trpaj vrapcice hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
5 14
King_Kenny
...ni sjena onog Veleza od prethodnih sezona,tek se sada vidi koliko je Dudic bio bitan...totalno bezidejni i bezopasni protiv ovih ribara,rekao sam ja da ce ih Morz upropastiti,nula od trenera...da su Husrefa doveli to bi im bilo bolje...
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi