60

Komentari (60)

Haroni
Nek objave statistiku ovog meča. Vjerujem da je Gorazde dominiralo :)
nemozetako
Nije penal bio za Olimpik
Mostar
Ovo Gorazde sansu Jos Nije napravilo kakav je ovo klub.. Sansu Nije napravilo..
mostarac
Velez i lopovska bagra iz saveza ce se boriti do kraja!!!!
nemozetako
Zadali su prvi krose, ali cemo mi njima zadati nokdaun. Ne beri brigu bRAto i ne sumnjaj nikada u ljude koji vode Velez. Samo slijepac ne vidi da su Velezove legende u svijetu ostvarile najbolje rezultate. Veze u UEFA organizaciji imamo vjeruj, nisu ni svjesni. Mi cemo se zadnji smijati. Ne primaj se na ovu gamad ljubomornu.
KRKAN
OLIMPIK DO PREMIJER LIGE !
velez mo
SELJACINO JEBEM TI SELJACKU GRBAVICU,BILI I OSTALI SELJACI,NIKAD NECETE BITI KAO PITARI PRAVA GRADSKA RAJA.MOZE NAM POPUSITI I ZELJO I OLIMPIK,NECEMO VAS DOBITI NA OTOCI NEGO PONIZITI,A VI MANIJACI DODITE PODRZITE OLIMPIK,HAJTE VUKOVI DA SE IGRAMO,IGRAMO
KRKAN
Hahahahaha jajajaj buhahahA ....
nemozetako
A zeljo bez evrope hajahahaha
nijepoznat
pusis na otoci
nemozetako
Nadaj se, Velez je prvi
nijepoznat
Rodjeni1985
FORZA VELEZ!!!!!!
nijepoznat
al ce se Olimpik izboriti...€€€€$$$$
nijepoznat
al ce se Olimpik izboriti...€€€€€€$$$$$$
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.