Velež i Široki Brijeg remizirali u Čitluku

Prijateljska utakmica

Velež i Široki Brijeg remizirali u Čitluku

Široki Brijeg i Velež odigrali su neriješeno u današnjem prijateljskom susretu odigranom na stadionu Bare u Čitluku.

Mostarski tim pokazao se kao mnogo bolji protivnik u prvom poluvremenu, a plod dobre igre bio je postignuti pogodak u 28. minuti susreta.

Za vodstvo Veleža pobrinuo se Reljić, da bi u 76. minuti Ivanković pogodio za izjednačenje i postavio ujedno konačan rezultat susreta (1:1).

VELEŽ: Bobić, Maletić, Osmanković, Nikolić, Škaljić, Mahinić, Peco, Matić, Reljić, Demić, Haurdić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Ćorić, Brekalo, Špikić, Marković, Pehar, Kožulj, Wagner, Menalo, Ćorluka, Pinjuh (drugo poluvrijeme: Bilobrk, Karačić, Čolak, Barišić, Kožul, Landeka, Odak, Lončar, Matić, Ivanković, Buhač). 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.