Velež jači za dva bivša fudbalera

Količić i Papaz ponovo među Rođenim

Velež jači za dva bivša fudbalera

M. Maksimović

Velež će nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH dočekati jači za Novu Papaza i Selvera Količića koji su i u prošloj sezoni nosili dres ovog kluba.

Papaz može igrati na svim bočnim pozicijama, kao i u vrhu napada, dok je Količić desni bek. I jedan i drugi pojavili su se na jutrošnjem treningu Mostaraca.

Vrijedno spomena je i da je došlo do rokada u stručnom štabu, pa će Avdi Kalajdžiću od sad umjesto Enesa Spahića asistirati Mirsad Rahimić, trener sa švicarskim iskustvom i ujedno jedan od članova Uprave kluba.

Velež će u četvrtom kolu protiv Radničkog iz Lukavca tražiti prvu pobjedu sezone i prvu domaću prvenstvenu nakon punih 15 mjeseci.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi