Bebanić: Dolazimo s namjerom da se nadigravamo

Fubaler Veleža pred Bratstvo

Bebanić: Dolazimo s namjerom da se nadigravamo

M. Maksimović

Novi fudbaler Veleža Edin Bebanić bolje od ostalih igrača kluba iz Mostara poznaje prilike u Prvoj ligi Federacije BiH, s obzirom da je u posljednjoj deceniji igrajući za Branitelj stekao epitet jednog od najboljih fudbalera u ovom rangu. 

Povratnik u Veležov tim smatra da su protiv Jedinstva igra i rezultat morali biti bolji, uz nadu da će Velež dojam popraviti već na predstojećem susretu. Rođeni će ovog puta gostovati u Gračanici kod Bratstva.

“Pred nama je težak meč protiv neugodnog i dosta kvalitetnog protivnika koji dugi niz godina predstavlja jedan od najkvalitetnijih timova u Prvoj ligi. Bratstvo je i ovog puta prema mom mišljenju jedan od kandidata za prvo mjesto“, kaže Bebanić za SportSport.ba.

Bez obzira na kvalitet domaćina i dužni respekt, Bebanić se nada povoljnom rezultatu za Velež.

“Dolazimo s namjerom da se nadigravamo, a uz pravu podršku navijača u koju niko od nas ne sumnja, sigurno možemo ostvariti povoljan rezultat“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U timu Veleža ovog puta neće biti povrijeđenih Petrovića i Alikadića.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti