Komentar starijeg navijača Veleža će ući u historiju

Mostar je na nogama

Komentar starijeg navijača Veleža će ući u historiju

H. Zilić

Ludnica je na ulicama Mostara.

Navijači Veleža okupirali su Musalu gdje će dočekati svoje heroje, a slavit će se duboko u noć nakon osvajanja Kupa Bosne i Hercegovine.

Reakcija jednog starijeg navijača koji je bio pod velikim emocijama dovoljno govori šta navijačima mostarskog kluba znači ovaj večerašnji rezultat u Zenici.

"Osjećam se predivno. Znate, 24. maja 1981. godine bio sam Marakani kada je Velež osvojio Kup Maršala Tita, a sada sma to doživio i našoj nezavisnoj državi. Već sam pustio suzu i opet ću pustiti kad dođem kući. Sreća nas je pratila, nisam bio zaodvoljan igrom, ali sreća prati hrabre", rekao je emotivni navijač Veleža večeras na Musali.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Ili lazes ili ti je sjecanje izlapjelo od starosti. Nije Velez kup Marsala Tita 1981. godine osvojio na Marakani, vec na Partizanovom stadionu JNA.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi