11

Komentari (11)

mostar12345
Sretno rođeni,koliko ljubomornih i bolesnih tipova,ali hajde neka se pate
Jadnimi
A drugi autobus ide iza njih prazan
rodjak
bezveze jeste ovo sto NS BiH programira da se sjedi odvojeno u autobusu(ili cak da se ide sa dva autobusa) a u svlacionici i u restoranu zajedno ali haj eto nek nesto i postuju samo nek se ne prekida prvenstvo.RODJENI SU U VENAMA
Chupy
Ne mogu da vjerujem koja su ovo sranja!! Ko fol se nesto postuje dok se voze itd itd, kad zabiju gol svi se grle, ljude, bale itd Estagfirullah ?
magistar
Seljacka posla. Nigdje maski. Igraju sa nizeligasem koji nije testiran a kao stite se
nekodaleko
I kao ovaka raspored sigurni su jel? Zanimljivo
SilverTownBoys1333
Odvojeno se sjedi u busevima a u svlačionicama se zajedno rasprema. Prije polaska svi zajedno na stadionu, grle se, pozdravljaju. Prije toga zajednički ručak, igrači kafu piju u gradu. SAVEZ BIH - NIŠTA PAMETNO ZA OČEKIVATI I NIJE BILO!
nijepoznat
Sretan put Federalci najdrazi
user1579962154
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.