Velež na startu riješio sve dileme

Pobjeda Rođenih od 2:0

Velež na startu riješio sve dileme

Završen je još jedan mostarski derbi. Velež je u Vrapčićima slavio sa 2:0 protiv Zrinsjkog i plasirao se u četvrtinu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Velež je sjajno otvorio utakmicu. Demić je usposlio Brkovića koji je postigao gol za vodstvo Rođenih. Domaćim nije trebalo puno da udvostruče prednost. Demić je ponovo bio u ulozi asistenta, a ovaj put strijelac je bio Kodro.

Strijelac prvog gola, Brković, imao je priliku u 22. minuti, ali rezultat se nije mijenao. Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenao, sve je već bilo gotovo.

Rođeni su u drugom dijelu susreta rutinski čuvali prednost i tako se plasirali u četvrtinu finala Kupa Bosne i Hercegovine ukunim rezultatom 5:0.

Podsjetimo, Rođeni su u prvoj utakmici slavili sa 1:0 golom Demića, ali zbog incidenta koji su izazvali navijači Zrinsjkog utakmica je registrovana 3:0 za Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.