Rođeni gosti Tuzla Cityju u Kupu

Velež na Tušnju bez Dudića i Kodre

9

Komentari (9)

nijepoznat
antisdp
hej, pa gdje si ti nama mali kopilane?Slatko malo provokatrosko kopile je opet na ansoj temi:)Bas ljubazno od malog kopileta:)
Mostar
Mislis federalni agenti citavu utakmicu ste spominjali Zrinjski jebli vam oni svo zivo picka vam materina I naprijed Sloboda. Sloboda je klub sa respektom pa niste vi prije dvije God pistali P. Ligasi cigani
Kupi_Lee
Velež sa drugim sastavom, bez trenera i pomoćnog trenera. To pokazuje ambicije kluba u kupu.
gaziiiiJAaaa
Kako je DŽAROVSKI? Je li OZDRAVIO?
Dino_2000
Sivac sudi, da li neko slucajno ne zna ko ce proci dalje?
bugx
opet sivac sudija....
Kupi_Lee
Čim neće da se pojave, znači poraz Veleža.
antisdp
100% tacno!Ovaj Sivac MRZI Velez i UKOPO ga je vec nekoliko puta.Zar se u HDZ nogometnom savezu BiH ne moze traziti izuzece pojedinih sudija koji su DOKAZANO vise puta ostetili jedan klub?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.