Velež napada Premijer ligu: Iskusni golgeter potpisao za Rođene!
(Foto: UEFA) Svoju bogatu fudbalsku karijeru Nusmir Fajić je odlučio nastaviti u Veležu. Korpulentni napadač je u protekloj sezoni Premijer lige uspio postići sedam golova.

Veliko pojačanje za mostarski klub

Velež napada Premijer ligu: Iskusni golgeter potpisao za Rođene! · Zvanično

FK Velež očigledno ima ozbiljne namjere za narednu sezonu Prve lige FBiH, a novo pojačanje govori da se Rođeni spremaju "napasti" Premijer ligu.

Naime, od danas je iskusni Nusmir Fajić i zvanično novi igrač Veleža. Podsjetimo, Fajić je protekle sezone nosio dres Krupe, te je na 19 premijerligaških mečeva postigao sedam golova.

Iako se Fajić u proteklim danima u različitim špekulacijama pominjao kao moguće napadačko riješenje za neke premijerligaše, Velež je obavio odličan posao i uspio privući ovog korpulentnog golgetera u Mostar.

Inače, Fajić je u svojoj bogatoj karijeri, osim Krupe, nastupao još i za rumunksu Craiovu, kineski Xinjiang Tianshan Leopard, Vitez, Dinamo Minsk, Maribor, Muru, Travnik, Rudar Prijedor i gradačačku Zvijezdu. U svojim vitrinama ima tri trofeja prvaka Slovenije, sva tri osvojena sa Mariborom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babe
Eto Rodjenih punom parom nazad.Odlicno pojacanje koe su mnogi u Premijer ligi sanjali.
29 2
Babe
Najgore sto ce nasim sarajevskim klubovima poceti uzimati igrace.Mjenja se scena BiH fudbala za sva vremena.Ali svaka im cast kad rade posteno i kako Bog zapovjeda.
28 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi