Velež objavio koliko je karata prodao za Krupu: Brojka pokazuje da su Rođeni više od kluba!

Jedan navijača je kupio čak 1.000 ulaznica

Velež objavio koliko je karata prodao za Krupu: Brojka pokazuje da su Rođeni više od kluba!

S. Mlaćo

Velež je više od kluba. Nije to standardna floskula, već stvarnost obzirom da to navijači ovog kluba dokazuju iz dana u dan.

Dok svi žalimo što ne možemo na stadione, klubovi ispaštaju. Velika sredstva od ulaznica, sponzora i svega ostalog 'propadaju', ali navijači Veleža nisu se htjeli pomiriti s tim.

Naime, za ovaj meč sa Krupom kupili su čak 4.128 karata, iako je meč igran bez publike.

Bio je to veliki motiv za igrače i stručni štab da sinoć slave protiv Krupe (2:0) i tu pobjedu poklone upravo onima koji su po ko zna koji put dokazali da ljubav prema voljenom klubu ne poznaje granice i da će uvijek biti tu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iako se utakmica igrala pred praznim tribinama zbog već svima poznatog razloga (Covid-19), naši Rođeni su za utakmicu kupili čak 4.128 karata, te na taj način pružili podršku i dali veliki motiv igračima da pruže svoj maksimum, te ovu pobjedu poklone upravo njima.
Ovim putem se iskreno zahvaljujemo našim navijačima na ogromnoj podršci, koja daje dodatnu snagu pred nove izazove koji su pred nama. Naredno kolo Rođeni gostuju starom sportskom rivalu i braniocu titule prvaka BiH, FK Sarajevo, a nakon toga u Mostar dolazi ekipa FK Tuzla City", istakli su iz FK Velež na svojoj stranici.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dena33
Bravo Rodjeni. Bravo svi mi.
13 0
rodjak
bravo Rodjeni.Malo koji klub u regionu se moze pohvaliti sa ovim rezultatom koji moze biti puno bolji ako se malo jos dodatno potrudimo jer je bilo kratko vrijeme,jos bi raje kupilo kartu,Sad ako recimo uzmemo pitare na Kosevu sto nece biti nimalo lahko prodaja karata moze otici i do 10 000 za utakmicu protiv TC .Samo polako, Rodjeni iz dana u dan rastu u svim segmentima,ubrzo i na samom vrhu FORZA VELEZ
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi