Da li je Velež oštećen? Čaić pogodio, pomoćnik signalizirao ofsajd

Sumnjiva situacija

Da li je Velež oštećen? Čaić pogodio, pomoćnik signalizirao ofsajd

Midhat Šljivak

Zrinjski i Velež trenutno Pod Bijelim brijegom igraju gradski derbi u okviru 26. kola Wwin lige. Domaći vode 1:0, ali sve je moglo biti drugačije u 51. minuti kada se desila sumnjiva situacija.

Velež je mnogo hrabrije izašao u drugo poluvrijeme u gradskom derbiju protiv Zrinjskog, a u 51. minuti su Rođeni uspjeli zatresti protivničku mrežu.

Čaić je savladao Marića, a pomoćni sudija Senad Ibrišimbegović podiže zastavicu i signalizira ofsajd, što je glavni sudija Irfan Peljto naravno i usvojio.

Međutim, ova situacija je itekako sporna. Pokazuje to situacija kod upućivanja lopte i pod velikim je upitnikom je li Vito Čaić bio u ofsajdu.

Da li je Velež oštećen procijenite sami...

Zrinjski je u ovom susretu u vodstvo stigao nakon devet minuta igre. Za prednost se pobrinuo Mario Ćuže, ali Velež je kako susret odmiče mnogo bolji tim i očekuje nas sasvim sigurno veoma neizvjesna završnica meča.

Željko Petrović i Dean Klafurić su u gradskom derbiju od prve minute izveli ove sastave na teren:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ZRINJSKI: Marić, Barišić, Ćorluka, Malekinušić, Ramić, Ivančić, Ćuže, Bradarić, Šunjić, Memija, Bilbija

VELEŽ: Hadžikić, Oreč, Čaić, Pršeš, Hrkač, Guliashvili, Suljić, Haskić, Šturm, Vehabović, Gholami

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1696279735
"najbolji bh sudija"
12 1
Ende
Nek' stane zabilježeno da je peljto jedan izvikani sudija koji uvijek podlegne pritisku domacina. Iskasapio je veleza jad jadni
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi