Veležu večeras podrška od predstavnika Inicijative 4R

Svi su na tribinama

Veležu večeras podrška od predstavnika Inicijative 4R

A. Beganović

U okviru 2. pretkola Konferencijske lige fudbaleri mostarskog Veleža večeras će na Grbavici snage odmjeriti sa grčkim AEK-om.

Rođeni će sa tribina stadiona Grbavica imati veliku podršku. Tribine se več polako pune, a uz pomoć vjerne publike pokušat će iznenaditi favoriziranu grčku ekipu.

Velež će sa tribina bodriti i prvi čovjek ovog kluba Šemsudin Hasić, no neće biti jedini predsjednik kluba iz Premijer lige koji večeras pruža podršku Rođenim.

Naime, u društvu Hasića na tribinama Grbavice su i predsjednici Sarajeva, Tuzla Cityja, Slobode i Željezničara. Kasum, Almir Husić, Sećerbegović i Hasanbegović večeras će biti uz Rođene.

Zanimljivo je da su upravo pomenuti predsjednici klubova nedavno u Tuzli održali sastanak nakon kojeg su bosanskohercegovačku javnost upoznali sa Inicijativom 4R (reformA, ravnopravnost, razvoj i regularnost fudbalskog takmičenja u BiH).

Na pomenutom sastanku usvojili su osam zaključaka koje možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Dodajmo na kraju da utakmica počinje u 20:30, dok drugi bosanskohercegovački predstavnik igra od 20:45 i to protiv Linfielda.

Za Velež će večeras od prve minute nastupati: Bogdanović, Ovčina, Zeljković, Isić, Ferreyra, Hasanović, Pršeš, Ćosić, Anđušić, De Souza i Zajmović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhz
Kasum kad pakujes prnje i ti i sabrina ravaKu?? Inace lijep gest svaka cast na ovome idemo velez
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi