Rođeni stopera pronašli u Superligi Srbije: Sve je dogovoreno, Savić pojačava Velež

Stiže novo pojačanje

Rođeni stopera pronašli u Superligi Srbije: Sve je dogovoreno, Savić pojačava Velež · Saznajemo

Adnan Beganović

Mladi 23-godišnji srbijanski stoper Nikola Savić, novo je pojačanje FK Velež.

Nakon što su juče imenovali novog trenera, Rođeni su nastavili s istim tempom, odnosno sa dovođenjem novih lica pred početak sezone.

Kako SportSport nezvanično saznaje, dogovorena je saradnja sa pomenutim Savićem koji će uskoro biti i zvanično predstavljen.

Savić u Velež dolazi iz Voždovca, a za ovaj klub i IMT Beograd je u prošloj sezoni u srbijanskoj eliti odigrao 28 utakmica.

Karijeru je inače počeo u omladinskim kategorijama Crvene Zvezde, a njegova tržišna vrijednost je 800.000 eura i kada potpiše, biće najvrijedniji igrač Rođenih.

Dodajmo i da srbijanski stoper neće biti posljednje pojačanje Veleža.

Oglasi

Kako neslužbeno saznajemo redove mostarske ekipe bi uskoro trebao pojačati jedan brazilski Internacionalac koji igra na poziciji lijevog bočnog.

No, ni to nije sve, odnosno izvor blizak klubu tvrdi da su u Veležu u potrazi za pojačanjima na pozicijama klasičnog i krilnog špica.

Nikad nije bilo lakše postati Rođeni

Iz Fudbalskog kluba Velež stižu i informacije koje će sasvim sigurno obradovati sve navijače ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, iz mostarskog kluba su odlučili da olakšaju proces učlanjenja u klub kroz proces modernizacije i digitalizacije baze svojih članova.

Tako će se u budućnosti svi zainteresirani navijači moći učlaniti u klub putem webshopa, a da je ovaj potez već naišao na odobravanje, govore i podaci da se za samo 24 sata učlanilo 500 članova, čime su oboreni svi  rekordi.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoopusteno1234
Prosječan igrač za ovu ligu. Lažete o vrijednosti igrača,a u prvoj ligi srbije ima svega 14 utakmica.
1 6
AntiBot
Cekamo botove uprave s foruma da nam predstave ovoga kao da je Rio Ferdinand.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi