Velež predstavio dva nova pojačanja
FOTO: Klix.ba

Rođeni jači za Merzića i Čadikovskog

Velež predstavio dva nova pojačanja

FK Velež je danas predstavio dvojicu novih igrača koji će pojačati konkurenciju u timu za predstojeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Riječ je o Samiru Merziću, bivšem fudbaleru Veleža koji je posljednjih šest mjeseci proveo u Norveškoj, i Draganu Čadikovskom, bivšem reprezentativcu Makedonije.

"Kada sam ocu rekao da imam ponudu iz Mostara, rekao mi je da se ne dvoumim i da idem tamo. Velež je u okvirima Jugoslavije veliko ime i sretan sam što sam tu. Nadam se da ću doprinijeti dobrim rezultatima u narednoj sezoni", rekao je Čadikovski.

"Velež je moj klub i drago mi je što sam se vratio. Praktično nastavljam tamo gdje sam stao prije pola godine", riječi su Samira Merzića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim toga, Velež je danas produžio saradnju sa Hepokom koji će i u naredne dvije godine biti generalni sponzor mostarskog kluba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.