Velež golom Hadžića izbjegao novi poraz u Antaliji

Pripreme Rođenih

Velež golom Hadžića izbjegao novi poraz u Antaliji

E. Škorić

Fudbalski klub Velež odigrao je danas novu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji, a ovaj put snage su odmjerili sa rumunskom ekipom Minaur. Duel je završen bez pobjednika, rezultatom 1:1.

U prve tri utakmice Velež je igrao promjenljivo. Najbolji dojam ostavio je jučre protiv litvanskog Žalgirisa kojeg je pobijedio sa 1:0. Prethodno su poraženi sa 2:1 od uzbekistanskog Olympica, dok su u prvoj provjeri na pripremama u Turskoj odigrali 0:0 s ukrajinskom Vorsklom.

Minaur je imao 1:0 prednost na poluvremenu, ali je golom Nedima Hadžića Velež u 53. minuti uspio da izjednači. Do kraja se rezultat više nije mijenjao.

Šef stručnog štaba Nedim Jusufbegović rotira timove iz utakmice u utakmicu, a danas je za startere izabrao sljedeće igrače:

Nanić, Bajrić, Domić, Karamarko, Pršeš, Mućaj, Kadrić, Wallace, Hadžić, Raphael i Pantelić.

Nakon što su prvi dio priprema odradili u Mostaru, igrači Veleža su prije nekoliko dana otputovali za Antaliju gdje će brusiti formu za nastavak sezone.

Rođeni su tokom prelaznog roka poprilično bili aktivni, pa ovaj dio priprema u Anataliji je od ogromnog značaja za novog šefa struke Nedima Jusufbegovića i njegove saradnike.

Jučer su Rođene posjetili članovi Upravnog odbora kluba Nedim Marić, Amira Trbonja i Admir Rahimić na čelu sa predsjednikom Senadom Keveljom i uz direktora Sanjna Alagića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Spoemnuo je Kevelj u svojoj izjavi sjajnu atmosferu, a kako i ne bi bila. Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u cjelokupnom društvu, Rođeni nemaju tu vrstu problema.

"Računi" za prošlu godinu su poravnati, a po povratku u Mostar igrači će na svojim karticama zateći i platu za januar. Bitna je to stvar, pogotovo u današnjem vremenu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AlphaK
Pa zar ovo treba naglašavati ili da bude čudno: “po povratku u Mostar igrači će na svojim karticama zateći i platu za januar. Bitna je to stvar, pogotovo u današnjem vremenu.” Na šta Velež dodje, nevjerovatno !!!!
1 1
PRESEDAN
Nikad čuo za ovu ekipu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi