Dudić na Kupres poveo 25 igrača

Velež nastavlja s pripremama

Dudić na Kupres poveo 25 igrača

A. Čaušević

Velež pripreme za novu sezonu nastavlja na Kupresu gdje će boraviti do kraja juna.

Početak nove sezone za Velež će biti drugačiji nego ranijih sezona jer ih sada čekaju nastupi u Evropi, tačnije u prvom pretkolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Mostarci su sredinom sedmice u Bužimu pobijedili domaći Vitez s 9:1, dok tek sada slijedi zahtjevniji dio priprema koji će biti obavljen na Kupresu.

"Za sada nemamo povreda, Cvijanović i Anđušić su i dalje van terena. Očekujemo da na Kupresu počnu trenirati s ekipom", rekao je Feđa Dudić uoči polaska.

Osim stručnog štaba i ljekarskog tima u autobosu se našlo 25 igrača, a to su: Slaviša Bogdanović, Faris Ribić, Luka Kačavenda, Denis Zvonić, Dino Hasanović, Samir Radovac, Mehmed Ćosić, Obren Cvijanović, Edo Vehabović, Haris Ovčina, Dario Ferreyra, Melvin Osmić, Nermin Alagić, Brandao de Souza, Omar Pršeš, Samir Zeljković, Faris Zubanović, Slaviša Radović, Dževad Sijamija, Harun Jelovac, Nemanja Anđušić, Dejan Georgijević, Tarik Isić, Dženan Zajmović i Arman Džanković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Kupresu već boravi Tuzla City s kojim će Rođeni 24. juna odigrati i pripremni meč, dok je generalka za novu sezonu zakazana na Pecari protiv Širokog Brijega za 30. juni.

Velež će sezonu otvoriti mečom na stadionu Grbavica protiv Colerainea u prvom pretkolu Konferencijske lige. Taj susret se igra 8. jula. Revanš meč je na programu sedam dana kasnije.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Pripreme za plasman u Federalnu sljedece sezone
2 7
Comandini
Kaze Avdo da je Isic pravo pojacanje
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti