Velež pustio u prodaju ulaznice za meč s Krupom, jedan navijač ih kupio 1000!

Sjajan gest

Velež pustio u prodaju ulaznice za meč s Krupom, jedan navijač ih kupio 1000!

Jedan navijač Veleža odlučio je da kupi 1000 ulaznica za susret njegovog kluba protiv Krupe i na taj način finansijski pomogne mostarskoj ekipi.

Podsjetimo, navjači su od uprave kluba zatražili da pusti u prodaju ulaznice za meč protiv Krupe iako im još uvijek nije dozvoljeno, kao ni ostalim navijačima, da ulaze na stadione.

FK Velež je to učinio i pustio u prodaju ulaznice po cijeni od 5 KM, a jedan od navijača, po imenu Senad, odlučio je da ih kupi 1000.

Na taj način je itekako finansijski pomogao klubu, a ova vijest će sigurno naići na oduševljenje kod velikog broja navijača Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Rođeni nakon uvodna tri kola u Premijer ligi BiH imaju četiri osvojena boda. Raspored je na početku bio jako težak jer su igrali protiv Željezničara, Zrinjskog i Širokog Brijega.

Poslije Krupe Rođene očekuje gostovanje na Koševu, pa onda mečevi protiv Tuzla Cityja, Olimpika, Mladosti...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BatonDezitijat
hiljadu hahahhaa pise se ko da je deset hiljada hahahabhahahahah
1 21
JedanVamo
Tako isto oni narkomani Ultrasi... postroje igrace i kazu "Daj marku".
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi