9

Komentari (9)

VELEZ
lalinjo
Prvo poluvrijeme jako loše obadvije ekipe,drugo poluvrijeme Velež dosta agilniji i jači u sredini,loše vrijeme i kiša je dosta utjecalo na samu igru,pogreška golmana odlučila pobjednika,Peco dobro pratio ubacivanje,postigao jako lijep gol.
plemic
raduje me da su susjedi osigurali opstanak u pl bih. bit će još gradskih derbija.
user1600705501
Nadamo se bolji gradski derbija , tvrdih meceva
Mostarac94
To se ceka, nek bolji pobjedi
enko
Plemic i mene raduje da ti saopstim da su u klinicki ventar stigle ludjacke kosulje,tvoj broj.
Roodjeniiiiii
Haha koliko god zelim da vas dobijemo zato jer je derbi, jos vise zelim zbog takvih,punih sebe, bola niste mancester, sergej i nemanja vas odveli do titule.. evo i svaki derbi od kad je sergej tu, bio negledljiv i los, neki golovi i pobjede nidje veze, samo zato jer je nemanja tu, trebate mu kip napravit a ne ulicu kofol. Slabo vi to volite nesto...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.