Dudić: Imaš veće samopouzdanje kada savladaš Sarajevo

Trener Veleža je dao komentar i na press konferenciji

Dudić: Imaš veće samopouzdanje kada savladaš Sarajevo

H. Zilić

Na press konferenciji nakon derbija Velež - Sarajevo (1:0), izjavu je dao i trener domaće ekipe Feđa Dudić.

Dudić nije krio zadovoljstvo.

"Prvo poluvrijeme je proteklo u našoj dominaciji. Možda je to bilo najbolje poluvrijeme u ovoj polusezoni. Sarajevo se branilo nije dolazilo u posjed, zasluženo smo tad poveli. U drugom poluvremenu smo se nesvjesno povukli, ipak igramo protiv najbolje ekipe u državi. Na kraju smo uspjeli odbranit se. Čestitam mojim momcima. Moramo biti zadovoljni. Igrali smo bez četiri igrača, nemamo tu lepezu", rekao je Dudić, a zatim dodao:

"Imaš veće samopouzdanje kada savladaš Sarajevo. Velika tri boda. Evo sve je gore u jedan-dva boda. Sada idu međusobni dueli. Tako kao što Sarajevo očekuje borba za prvaka, tako i nas očekuje borba za Evropu."

Top Komentari

kurjak
Jest se lik ufuro, a na kraju će biti zamalo Evropa.
3 8
Adohordas
Bravo Velez sretno do Evropeee.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi