Dudić otkrio sitne detalje: Ostaje li na klupi Veleža?
FOTO: A. Čaušević

Nakon trijumfa protiv Sarajeva

Dudić otkrio sitne detalje: Ostaje li na klupi Veleža?

H. Zilić

Velež je u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za ovu sezonu deklasirao FK Sarajevo.

Rođeni su slavili sa 3:0 i na najbolji način se oprostili od domaćih navijača.

Nakon utakmice izjavu je dao trener Rođenih Feđa Dudića.

"Mi smo imali motiv. Kada igraš na terminu moraš imati motiv, moja ekipa uvijek ima motiv. Rekao sam momcima moramo pokazati da smo pravi. Jednostavno imamo sistem igre i bitno je da se zna ko šta radi. Čestitam momcima na vrhunskoj pobjedi za kraj", rekao je Dudić, zatim nastavio:

"Dali smo šansu i juniorima. Odlična sezona krunisana velikom pobjedom. Idemo na odmor, vidjet ćemo šta dalje. Sarajevu čestitam i želim da što prije izađu iz krize, Sarajevo zaslužuje da igra Evropu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ostaje li Feđa Dudić na klupi Veleža?

"Imamo u utorak sastanak, vidjet ćemo šta će biti. Volju imam da ostanem. Ovo što smo napravili ništa nije slučajno. Čestitam navijačima, ljudima na Upravi, na nama je bilo samo da igramo."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
NIKO NIKO SAMO FEĐA!☝️
11 7
Mostarac94
Nes ti nidje bola, ne damo !
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi